3D Shoes Candle MouldOse Auala Tulaga Tulaga e Fa'amalamalama ai Lou Avanoa

I le lalolagi o teuteuga o fale ma meaalofa-meaalofa, o moligao e masani lava ona umia se nofoaga faapitoa.E le gata ina latou maua ai se susulu mafanafana, faʻafeiloaʻi ae faʻatupuina foi se siosiomaga malolo ma le faʻafefe.Ae ui i lea, faatasi ai ma le siʻitia o aganuu DIY ma le manaʻoga mo mea faʻapitoa, o moligao masani e foliga mai o se mea masani.O i'ina e sau ai le matou 3D Shoes Candle Mold.

Fa'ailoaina o le 3D Shoes Candle Mould, ose oloa fa'afoliga e tu'ufa'atasia le fatufatuga, tulaga ese, ma le fa'atinoga.O lenei limu e mafai ai ona e faia moligao e tasi-o-a-ituaiga foliga pei o seevae faʻalelei, faʻaopoopoina se paʻi o le faʻafefe ma uiga i lou teuga fale.

O le matagofie o lenei limu o loʻo taoto i lona faʻaogaina ma le faigofie o le faʻaaogaina.Pe o oe o se tufuga moligao poto po'o se tagata fou, o le a faigofie ona e faia moliga'o fa'apolofesa fa'atasi ma lenei fa'ali.O le fa'ata'ita'iga au'ili'ili e fa'amautinoa ai o moliga'o fa'a-seevae uma e te gaosia o se tama'i mata'ina.

图

E le gata o nei moligao e mataʻina le vaʻaia, ae latou te faia foi ni meaalofa sili.Vaai faalemafaufau e faateia se uo fiafia po o se tagata o le aiga ma se moligao e fai i lima, foliga seevae.O se meaalofa e mafaufau loloto ma tulaga ese, e faʻaalia ai ua e faʻaaluina le taimi ma taumafaiga e fatu ai se mea faʻapitoa.

O le 3D Shoes Candle Mold e faia mai le silikoni maualuga, faʻamautinoa le tumau ma toe faʻaaogaina.E faigofie ona fa'amama ma teu, ma avea o se fa'aopoopoga sili i au sapalai taulima.E le gata i lea, o le silicone mea e mafai ai ona faigofie le tatalaina o le moligao maeʻa, faʻamautinoaina se foliga atoatoa i taimi uma.

I le faaopoopo atu i lona aoga, o le 3D Shoes Candle Mold e faʻapipiʻi foi i le tulaga o loʻo i ai nei o oloa faʻapitoa ma lima.I totonu o se maketi ua tumu i mea e gaosia tele, o moligao faʻaaogaina lima e faʻaogaina ai lenei faʻataʻitaʻiga e tulaga ese o se molimau i le taʻitoʻatasi ma le fatufatuaʻi.

Pe o e su'e se mea fou e te fiafia i ai, o se manatu meaalofa tulaga ese, po'o se auala e fa'alelei ai lau teuga o le fale, o le 3D Shoes Candle Mold o le filifiliga sili lea.E tu'ufa'atasia fa'ata'ita'iga, fa'atinoga, ma fa'asinomaga i se oloa fou e tasi.Aisea la e faatali ai?Tatala lou fatufatua'i ma fa'agasolo ou mafaufauga i le 3D Shoes Candle Mold i aso nei!


Taimi meli: Iuni-12-2024